Anesthesist medewerker

1819864
Plaats: HAARLEM Uren: 36.00
Als anesthesiemedewerker bij onze klant kom je te werken in een gezellig team met veel openheid en transparantie. Een team dat elkaar steunt als het nodig is, maar waar ook veel gelachen wordt. We creëren met elkaar een prettige en veilige werkomgeving zodat we onze patiënten de allerbeste zorg kunnen geven.
Binnen het team krijg je veel ruimte voor scholing en ontplooiing. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding volgen tot medewerker acute pijn service, medewerker pre-operatieve screening en tot sedatie praktijk specialist.Naast je reguliere werkzaamheden instrueer en begeleid je de anesthesiemedewerkers in opleiding, stagiaires en nieuwe medewerkers. Je denkt mee over hoe we de processen op de OK's zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.

Je kunt op drie locaties van onze klant werken. In overleg kijken we samen met de opdrachtgever op welke locatie(s) je inzetbaar bent. In Haarlem Zuid zijn zeven operatiekamers waar we voornamelijk de hoog complexe ingrepen doen zoals grote vaatoperaties, traumatologie en thoraxchirurgie. In Hoofddorp zijn acht operatiekamers waar middelcomplexe en oncologische ingrepen worden gedaan. En in Haarlem Noord zijn vijf operatiekamers. Hier vinden vooral de laag en middelcomplexe ingrepen plaats in dagbehandeling en short-stay.

Functieomschrijving:

Specialist die tijdens operaties patienten verdooft om ze onder narcose te brengen en te houden. Bewaakt daarbij de bloeddruk, de hartslag en de ademhaling.

Functie-eisen:

Je bent gediplomeerd anesthesiemedewerker en wilt werken op een plek waar wordt geluisterd naar jouw persoonlijke situatie. Een plek waar je werkuren en invulling kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Je neemt je verantwoordelijkheid binnen je eigen vakgebied en kunt uitstekend samenwerken met andere disciplines.

Wil je solliciteren? Wat leuk! Stuur ons alleen je CV via onderstaande link. Wij vertellen je graag onder het genot van een kop koffie of thee wat wij jou te bieden hebben.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

Uren:

36.00

Periode:

Vanaf 24-08-2020 t/m 31-12-2020
Solliciteer nuBewaar