Dialyse Verpleegkundige

1817846
Plaats: ROTTERDAM Uren: 24.00
Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en energieke collega’s die naast goede patiëntenzorg een positieve bijdragen kunnen leveren aan het behalen van onze teamresultaten. Zij vinden het belangrijk om als team onze patiënten en naasten goed voor te lichten over nierfalen en dialyse. Samen met jou maken wij deze ambitie waar.De afdeling DialyseHet Dialysecentrum is één van de topklinische afdelingen die kwaliteitsverbetering als speerpunt heeft. Met een team van 75 collega's verrichten zij diverse nierfunctie vervangende therapieën bij patiënten in het ziekenhuis en op de locaties Spijkenisse Medisch Centrum en vakantiepark Cape Helius. Zij zijn het oudste dialysecentrum van Nederland. Dat betekent dat zij een diepgaande en langdurige expertise hebben op het gebied van hemodiafiltratie, plasmaferese, en peritoneale dialyse (CAPD en APD). Deze deskundigheid voeren zij ook uit op onze IC-units. Als dialyseverpleegkundige bouw je met de patiënten, die meestal drie keer per week op de afdeling aanwezig zijn voor hemodialyse, een langdurige zorgrelatie op. Naast hartverwarmende gesprekken zal je ook geconfronteerd worden met een grote verscheidenheid aan psychosociale zorgvragen en verpleegproblemen. Met jouw inlevingsvermogen en optimistische insteek weet je een positieve sfeer te scheppen bij de patiënten en op de afdeling.
Wat biedt onze opdrachtgever?Salaris conform CAO Ziekenhuizen (FWG 50).Een plek op een afdeling die volop in ontwikkeling is binnen een organisatie die ambitieus en vooruitstrevend is.Een functie voor 24 - 36 uur per week (8 uur per dag).Mogelijkheid na geschiktheid een contract .Nieuwe carrièrekansen waarbij interne kandidaten voorrang krijgen.Stimuleren verdere scholing en ontwikkeling in het vakgebied en houden jouw deskundigheid up to date door het aanbieden van ingeroosterde scholingsdagen.

Functieomschrijving:

Helpt de patiënt bij zijn of haar herstel, houdt zich bezig met preventieve gezondheidszorg en de begeleiding van patiënten zodat ze (weer) zelfstandig kunnen functioneren.

Functie-eisen:

Wat vraagt onze opdrachtgever van jou?
Gediplomeerd dialyseverpleegkundige.
BIG geregistreerd.
Beschikbaar voor dag-, avond- en nachtdiensten.
Accuraat en flexibel waardoor je goed kunt omgaan met snelle en onvoorspelbare veranderingen in de gezondheidstoestand van de patiënt.
Een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je handelen.
Sociaal en empathisch waardoor je positieve en veilige sfeer weet te creëren op de afdeling en bij de patiënten.
Veranderingen op de vloer als een uitdaging zien en hier op een positieve wijze mee om gaan.
Vindt het leuk om je regelmatig bij te scholen.
Bijdragen aan de kwaliteit en continuïteit van onze zorgverlening.

Uren:

24.00

Periode:

Vanaf 01-08-2020 t/m 31-10-2020
Solliciteer nuBewaar