GZ-Psycholoog

1808834
Plaats: ALPHEN AAN DE RIJN Uren: 28.00
Welke uitdagingen ga je aan:

Je werkt samen in een multidisciplinair team met een psychiater, systeemtherapeut, SPV-en, casemanagers, maatschappelijk werker en trajectbegeleider en draagt bij aan de intensieve behandeling en herstel van jongeren/adolescenten in de leeftijd van 18-35 jaar met een eerste psychose. VIP cliënten vragen een op maat behandeling, strikt protocollaire behandelingen zijn niet altijd mogelijk. De GZ psycholoog heeft een grote rol m.b.t. diagnostiek en indicatiestelling, en heeft ervaring in CGT bij Psychose, EMDR en het afnemen van de CAARMS. Je voert de regie over psychologische behandelingen. Deze behandelingen doe je binnen de holding van het hele team. Mocht je niet getraind zijn in (één van) deze methodieken dan bestaat er de mogelijkheid tot opleiding (VGCt cognitief gedragstherapeut, EMDR practitioner) en doorontwikkeling binnen Rivierduinen (klinisch psycholoog).
En verder?

Je bent naast GZ-psycholoog ook regiebehandelaar;
Je wordt aangemoedigd behandelmogelijkheden door te ontwikkelen zoals bijvoorbeeld virtual reality;
Zet je je expertise in tijdens team overleggen, bij vragen van collega’s en in de begeleiding van GZ-psychologen in opleiding;
Werk je in een flexibel werkklimaat;

Waarom ga jij het verschil maken?

Functie-eisen:

Als professional sta je stevig in je schoenen en heb je een positieve en enthousiaste instelling. Verder vinden wij de onderstaande punten bij jou terug:
Je hebt een BIG-registratie;
Je bent een echte teamplayer en hebt een transparante houding gericht op samenwerken;
Een proactieve, flexibele en leergierige mind-set;
Je denkt ‘out of the box’.

Jouw nieuwe team:

Het VIP team Leiden richt zich op het complexe samenspel van enerzijds het reduceren van klachten en symptomen en het verwerken van zeer persoonsgerichte problemen, onder andere ten gevolge van trauma en social exclusie. Anderzijds wordt er ingezet op het aanbieden van interventies ter vergroting van de (psychische en fysieke) veerkracht en het herwinnen van het sociaal functioneren. We werken multidisciplinair volgens de FACT methodiek we bieden leeftijd- en familie specifieke hulp. Je komt te werken in een professioneel en deskundig team waar samenwerken hoog in het vaandel staat.

Uren:

28.00

Periode:

Vanaf 19-05-2020 t/m 31-12-2020
Solliciteer nuBewaar