SEH Verpleegkundige (spoedeisende hulp)

1831544
Plaats: HAARLEM Uren: 24.00
De functie

Als SEH verpleegkundige ben je bij ons verantwoordelijk voor de totale zorg van de aan jou toegewezen patiënten. De menselijke maat is jouw uitgangspunt, zowel in de omgang met patiënten en familie als ook met je collega's van onze opdrachtgever. De persoonlijke begeleiding van patiënten en familie is voor ons vanzelfsprekend. Samen met een enthousiast en inspirerend team van verpleegkundigen en leerlingen zorg je ervoor dat de afdeling op ieder moment de best mogelijke zorg levert.

De samenwerking met artsen en arts-assistenten is laagdrempelig en collegiaal. Ook met de huisartsen van de Spoedpost werk je nauw samen, jullie zorgen er met elkaar voor dat de juiste zorg op de juiste plek geleverd kan worden. Je geeft dus niet alleen eerste hulp maar ziet ook eerstelijns patiënten die via de huisarts worden doorverwezen, een mooie combinatie!

Je komt te werken op beide locaties. De afwisseling van patiënten en hun achtergrond maakt deze functie zeer divers en interessant.

Functieomschrijving:

Het zelfstandig verplegen van patiënten op een afdeling Spoedeisende Hulp

Functie-eisen:

Wie wij zoeken

Je bent een gediplomeerd SEH verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een inspirerende werkomgeving. Ben jij onze nieuwe enthousiaste en prettige collega die onze afdeling verder komt versterken?

Wat wij bieden

Deze functie van SEH verpleegkundige is ingedeeld in functiegroep 55 op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring.Wat bieden wij jou nog meer?

· Een functie waarin je je kan blijven ontwikkelen en nooit uitgeleerd bent
· Een afwisselende, zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
· Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op het werk. Kom je met het OV?
de bus stopt voor de deur!
· Een dienstverband voor 24 uur per week

Uren:

24.00

Periode:

Vanaf 20-10-2020
Solliciteer nuBewaar