Harvey zoekt jou, Harvey zoekt voor jou!

Ligt jouw hart bij het verlenen van zorg aan mensen die jou nodig hebben? Sluit je dan vandaag nog aan bij hét platform voor zzp’ers in de zorg, welzijn en kinderopvang. Plan jezelf in bij uiteenlopende opdrachtgevers, leg contact met andere zzp’ers, werk samen of ruil juist diensten. En de administratie? Dat regelen wij voor je.

Werk met uiteenlopende opdrachtgevers

Afhankelijk van jouw opleiding en diploma’s kun je verschillende functies vervullen bij uiteenlopende opdrachtgevers uit meerdere branches en sectoren. Plan jezelf simpelweg in op de diensten passen bij jou. Als het klikt met de opdrachtgevers kun je in overleg eenvoudig vervolgdiensten inplannen.

Werk bij betrouwbare organisaties

Om jouw ondernemersrisico te beperken, werkt Harvey-zoekt alleen samen met betrouwbare organisaties. Wij kennen onze opdrachtgevers en doen altijd de nodige controles, onder andere omtrent kredietwaardigheid.

Facturering & betaling

Wij factureren de opdrachtgevers waar je hebt gewerkt. Maandelijks maken wij jouw omzet naar je over.
Daarnaast specificeren we alles op een voor jouw opgestelde factuur, zo nemen we ook het debiteurenbeheer voor je uit handen.

Altijd volledig geïnformeerd

In de app heb je altijd alle informatie bij de hand over de diensten en opdrachtgevers. Zo kun je via de app jouw route plannen, dankzij de integratie van populaire navigatie apps.Daarnaast vind je in de app een gedetailleerde, uitgebreide briefing voor elke dienst is het mogelijk om hier na afloop zelf informatie aan toe te voegen. Zo zorgen we samen dat de informatie compleet en actueel is én blijft.

Support van een professionele organisatie

Het werkveld kennen wij als geen ander. Heb je een vraag of loop je ergens tegen aan? Voor, tijdens en na het werk kun je op ons rekenen.

Community van zzp’ers in de zorg

Op het platform kun je contact leggen met andere zzp’ers. Attendeer je collega’s op diensten en werk samen op een locatie of afdeling. Wanneer je een keer verhinderd bent, kun je zelfs diensten met elkaar ruilen. Zo zorgen we samen dat de zorg voor de mensen die het nodig hebben, gewoon door kan blijven gaan.

Harvey zoekt jou

Wordt ook onderdeel van Harvey Zoekt’s platform